Στοιχεία Επικοινωνίας

Αντιγόνου 24, Χαλκίδα

info@boutros.gr

22210 86119

Ηλεκτρομηχανολογικές Εφαρμογές

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

boutros

Η ηλεκτρική εγκατάσταση είναι ένα από τα βασικότερα μέρη της κατασκευής της οικίας ή της επιχείρησής σας τόσο για την λειτουργία της όσο και για την ασφάλειά της.  Η σωστή ηλεκτρική εγκατάσταση προϋποθέτει:

  1. Εμπεριστατωμένη μηχανολογική μελέτη και δημιουργία των κατάλληλων ηλεκτρολογικών σχεδίων στα οποία πρέπει να αναφέρονται ο τρόπος κατασκευής της, η πιστοποίηση των υλικών προς χρήση και οι τύποι των καλωδιώσεων ανάλογα με τα φορτία της ηλεκτρικής εγκατάστασης.
  2. Συνεργασία με πιστοποιημένο επαγγελματία εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο ο οποίος να διαθέτει σύγχρονη αντίληψη και να είναι σε θέση να δίνει λύσεις και εφαρμογές απόλυτα συμβατές με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες εφαρμόζοντας όλους τους κανονισμούς των ΕΗΕ και του ΕΛΟΤ HD 384.
  3. Με την ολοκλήρωση του έργου τα ηλεκτρολογικά σχέδια αρχειοθετούνται αποτελώντας την ταυτότητα της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης.

Η εταιρεία boutros έχει ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών σας, τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, την πρόληψη λειτουργικών προβλημάτων και βλαβών και το ελεγχόμενο κόστος της κατασκευής. Παρακάτω σας περιγράφουμε αναλυτικά τα στάδια έως ότου ολοκληρωθεί η ηλεκτρική σας εγκατάσταση.

Στάδια ηλεκτρικής εγκατάστασης

Α
ΣΤΑΔΙΟ

Εγκατάσταση Θεμελιακής Γείωσης

Η θεμελιακή γείωση καθίσταται πλέον υποχρεωτική σε όλες τις νεοαναγειρόμενες εκ θεμελίων οικοδομές (ΦΕΚ 1222/05-09-2006/Β’) και εφαρμόζεται ως βασική γείωση προστασίας των ανθρώπων από ηλεκτροπληξία. Έχει χαμηλό κόστος και αντέχει στη διάβρωση ενώ παράλληλα προσφέρει ευελιξία για μελλοντική εγκατάσταση Συστήματος Αντικεραυνικής Προστασίας.

Β
ΣΤΑΔΙΟ

Ηλεκτρική εγκατάσταση, σκαψίματα και σωληνώσεις

Κατόπιν συνεννόησης μαζί σας γίνεται συνάντηση στο χώρο του έργου και «σημειώνουμε» τα σημεία της ηλεκτρικής εγκατάστασης, βάσει των σχεδίων. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγών τα σχέδια πάντα ενημερώνονται. Βασική προϋπόθεση στο στάδιο αυτό είναι η περάτωση της τοιχοποιίας. Στη συνέχεια, με σκάψιμο της τοιχοποιίας τοποθετούμε τις σωληνώσεις για τη διέλευση των καλωδιώσεων. Με την ολοκλήρωση των σωληνώσεων φωτογραφίζουμε όλο το έργο και αποτυπώνουμε στα σχέδια τις τελευταίες αλλαγές. Η ηλεκτρική εγκατάσταση είναι δυνατό να γίνει επίσης, τόσο στην οροφή όσο και στο δάπεδο, ακολουθώντας πιστά το Πρότυπο ΕΛΟΤ HD-384.

Γ
ΣΤΑΔΙΟ

Ηλεκτρικοί πίνακες – καλώδια

Βασική προϋπόθεση σε αυτό το σημείο είναι το έργο να βρίσκεται σοβατισμένο με ψιλό σοβά. Αφού ολοκληρωθούν τα επιχρίσματα προχωράμε στην τοποθέτηση των καλωδίων και πραγματοποιούνται οι ανάλογες συνδέσεις έτσι ώστε να κλείσουν τα καπάκια των κουτιών διακλαδώσεων. Με την ολοκλήρωση του βαψίματος του έργου τοποθετούμε το πριζοδιακοπτικό υλικό και τα φωτιστικά και συνδέουμε τους ηλεκτρικούς πίνακες διάταξης ΔΕΗ, του γενικού πίνακα του έργου ενώ παράλληλα ολοκληρώνονται οι γραμμές των ασθενών ρευμάτων (π.χ. τηλεφώνου-data, συναγερμού, δορυφορικής τηλεόρασης κλπ).

Δ
ΣΤΑΔΙΟ

Έλεγχος και πιστοποίηση του έργου

Τέλος, γίνεται έλεγχος και πιστοποίηση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης και εκπονούμε όλα τα απαραίτητα σχέδια και έγγραφα για τη ρευματοδότηση του έργου (συμπεριλαμβανομένης της Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη Υ.Δ.Ε. ).

Η εταιρεία boutros αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που αφορούν ξενοδοχεία, πολυτελείς κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανικά κτήρια, ιατρικούς χώρους κλπ εφαρμόζοντας όλους τους κανονισμούς ΕΛΟΤ HD 384.
Κατά την εκτέλεση των εργασιών τηρούμε πάντοτε όλους τους κανονισμούς της τέχνης και της επιστήμης και εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια κάθε εγκατάστασης και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων λόγω της πολυετής εμπειρίας μας και της υψηλής τεχνογνωσίας μας ενώ παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ‘’με το κλειδί στο χέρι’’.

Καλέστε μας τώρα στο 22210 86119

Προτιμήστε την ομάδα boutros και θα εκπλαγείτε από την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία, τις κορυφαίες υπηρεσίες παροχής και τον επαγγελματισμό μας.